Στην έκθεση του Σικάγο η Nissan παρουσιάζει τρεις νέες εκδόσεις των μοντέλων της, τις TRD Sport εκδόσεις των Tundra και Sequoia, όπως και το RAV4 Adventure.

Τα Tundra και Sequoia εξοπλίζονται με τον V8 5,7-λίτρων κινητήρα απόδοσης 381 ίππων και φέρουν νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, μαύρες ζάντες 20″, μαύρα διακοσμητικά, Bilstein αμορτισέρ και παχύτερες αντιστρεπτικές. Στο εσωτερικό τους συναντάμε νέο επιλογέα ταχυτήτων και νέα πατάκια.

Το RAV4 Adventure κάνει το ιαπωνικό crossover πιο σπορ, με το πακέτο να περιλαμβάνει νέες μαύρες ζάντες 18″, σκουρόχρωμους προβολείς, φουσκωμένα φτερά, ανάρτηση με μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, μαύρες ράγες οροφής, μαύρα διακοσμητικά και μαύρα σήματα.

Προσφέρεται τόσο ως δικίνητο με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, είτε ως τετρακίνητο, και διαθέτει το πακέτο ρυμούλκησης που περιλαμβάνει αναβαθμισμένο ψυγείο, όπως και ψυγεία λαδιού και κιβωτίου. Στο εσωτερικό συναντάμε νέα διακοσμητικά, πατάκια παντός καιρού, προστατευτικά μαρσπιέ και πρίζα 120-volt στον χώρο των αποσκευών.

Κίνηση παίρνει από τον 2,5-λίτρων τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 176 ίππων που συνδυάζεται με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Οι πωλήσεις και των τριών θα ξεκινήσουν από τον Σεπτέμβριο.