Ο κύριος Robert Atlas, λοιπόν, είχε ένα ατύχημα με την λευκή Corvette C7 του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα drag στο Wild Horse Pass Motorsports Park. Συνειδητοποίησε, όμως, πως η ασφάλεια που είχε στην Geiko Insurance δεν κάλυπτε ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια τέτοιων event, οπότε σκέφτηκε τη λύση της ψευδούς δήλωσης για το ατύχημα του. Συγκεκριμένα είπε πως το ατύχημα συνέβη σε έναν αυτοκινητόδρομο, οπότε η Geiko Insurance πίστεψε τον πελάτη της και του πλήρωσε τα 61.465 δολάρια της ζημιάς.

Όμως, (επιβεβαιώνοντας την ελληνική σοφή παροιμία για τον κλέφτη και τον νοικοκύρη) το video με το ατύχημα κατά τον αγώνα – μπορείς να το δεις παρακάτω – έφτασε στην ασφαλιστική του, οπότε εύλογα η ιστορία κατέληξε στα δικαστήρια.

Για να μην μακρηγορώ, το ποσό επεστράφη στο 100% στην Geiko και ο κύριος της ιστορίας πλήρωσε επιπλέον 1.560 δολάρια για τα έξοδα του δικαστηρίου, ενώ είναι αναγκασμένος να δηλώνει παρών στο τμήμα για τα επόμενα δύο χρόνια. Εδώ μάλλον ταιριάζει και το “Ας πρόσεχε”.

 • Petros K

  Ο τύπος είναι τόσο χαζός που απείλησε με μήνυση το κανάλι που ανέβασε το βίντεο στο youtube, επειδή τον βρήκε η ασφαλιστική!
  Κι εγώ έχω κάνει μπινιά με την ασφάλεια ρε μάγκα για μια σχετικά χοντρή ζημιά, αλλά ούτε σε drift day ήμουν, ούτε βίντεο με τραβούσαν!

  • κανε το λαθος να το διαβαζει κανας ασφαλιστης τωρα…..να ζηταει απο τον ΑΒ τα στοιχεια σου !!!!! αχχαχα

  • Petros K

   Μπαμπίνο στα παπάκια μου, έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε, όταν έγινε ούτε πατίνι δεν είχα στην κατοχή μου εγώ! αχαχαχαχα

 • Stelios

  Χρειάζεται επειγόντως ταχύρυθμα
  σεμινάρια στην Ελλάδα

 • Mika

  Ρε το λαμογιο!
  Καλα να παθει!!!

  • καλα και στην ασφαλιστικη αλλα ντουγανια…….δεχθηκαν να του δωσουν 60.000+ ενω με 50.000 μπορουν να του αγορασουν μια καινουρια ?? :-P