Μπορεί αυτή τη φορά να μην είναι άλλη teaser φωτογραφία της Huayra Roadster, από την Pagani, αλλά το αυτοκίνητο πιάστηκε έξω από το εργοστάσιο της εταιρίας στην Ιταλία.

Η Pagani θα παρουσιάσει το μοντέλο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο, κάνοντας γνωστό πως αυτή θα ζυγίζει λιγότερο από την coupe, το βάρος της οποίας ανέρχεται στα 1.350 κιλά. Το πως το κατάφερε αυτό ο Horacio Pagani είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε έναν μήνα ακόμη για να το μάθουμε, με την λογική να λέει πως η ανοικτή Huayra να κάνει χρήση των τεχνικών που εφαρμόστηκαν στην Huayra BC.

Ήδη έχει διαρρεύσει φωτογραφία της με τις μόνες διαφορές να εντοπίζονται στο πίσω μέρος, και πιο συγκεκριμένα στο κάλυμμα του κινητήρα και τα πίσω φτερά. Το ιταλικό supercar θα κινείται με τον 6,0-λίτρων twin-turbo V12 κινητήρα της AMG, με την απόδοση του να είναι μεταξύ 730-750 ίππων και τη ροπή να φτάνει τα 1.000 Nm. Από τις προηγούμενες teaser φωτογραφίες είχαμε δει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα, νέο διαχύτη και νέες πλαϊνές. Αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία δεν είναι οι gullwing πόρτες, αλλά το κάλυμμα του κινητήρα ανοικτό. Η ανοικτή Huayra για ευνόητους λόγους δεν θα έχει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω.