Στην έκθεση της Γενεύης η Mitsubishi θα παρουσιάσει το Eclipse Cross, ένα νέο crossover που θα τοποθετηθεί απέναντι από το Nissan Qashqai. Το μοντέλο θα είναι μεγαλύτερο από το ASX και μικρότερο από το Outlander, με τον σχεδιασμό του να είναι πολύ “εύπεπτος” από τα υπόλοιπα crossover και SUV της Mitsubishi, αντλώντας σχεδιαστικά στοιχεία από το XR-PHEV II που το είχαμε δει στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2015. Από τις φωτογραφίες διακρίνονται τα LED φωτιστικά σώματα, τα πίσω φωτιστικά σώματα, με το τρίτο στοπ να τα ενώνει, ενώ διαθέτει και αρκετά χρωμιομένα διακοσμητικά.

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όπου ανάμεσά τους θα συναντάμε έναν νέο 1.500αρη turbo κινητήρα βενζίνης . Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με μηχανικά και CVT κιβώτια ταχυτήτων, με το σύστημα τετρακίνησης να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Η Mitsubishi πάντως θέτει τον πήχη πολύ ψηλά, περιγράφοντας το Eclipse Cross ως το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ.

Στις σχετικές ειδήσεις η Mitsubishi αποφάσισε να πουλήσει το Lancer, ως Grand Lancer σε Κίνα και Ταϊβάν όπου και το εξοπλίζει με έναν 1.800αρη κινητήρα 139 ίππων.