Live φωτογραφίες της Ferrari 812 Superfast

Σχετικά άρθρα

Μόλις την περασμένη Πέμπτη, η Ferrari παρουσίασε την 812 Superfast, δηλαδή την ανανεωμένη F12berlinetta, η οποία και θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον επόμενο μήνα, αλλά ήδη διέρρευσαν φωτογραφίες της μέσα από το εργοστάσιο της ιταλικής εταιρίας, στο Maranello.

Το νέο μοντέλο διαθέτει μια πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών και κίνηση παίρνει από έναν νέο V12 6,5-λίτρων κινητήρα απόδοσης 800 ίππων στις 8.500 σ.α.λ με 718 Nm ροπής στις 7.000 σ.α.λ. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 340 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο από το Styling Center της Ferrari, με τη νέα 812 Superfast να επαναπροσδιορίζει την επίσημη γλώσσα των προσθιομήχανων V12 μοντέλων της Ferrari, υπογραμμίζοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις του αυτοκινήτου, έχοντας πολύ σπορ γραμμές και αναλογίες. Η ουρά της 812 Superfast αντλεί έμπνευση από την 365 GTB4 του 1963, τα φώτα είναι τεχνολογίας LED και ενσωματώνονται στον σχεδιασμό του μοντέλου.

Αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για το αυτοκίνητο, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...