Alonso: Μίλησα με τη Mercedes για τη θέση του Rosberg

Σχετικά άρθρα

Ένα όνομα που διαβάσαμε αρκετά έντονα για τη θέση δίπλα στον Lewis Hamilton ήταν αυτό του Fernando Alonso. Είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τον Ισπανό να έχει υπογράψει συμβόλαιο, αλλά για μία ακόμα φορά αυτές αποδείχθηκαν ότι είναι προϊόν φαντασίας. Τελικά, ο Valtteri Bottas ήταν ο οδηγός που επέλεξε η Mercedes, με τον Ferni να συνεχίζει στη McLaren, εκεί που δηλώνει χαρούμενος, όσο χαρούμενος μπορεί να λέει ότι είναι ένας δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής που μάχεται για να μπει στη βαθμολογούμενη 10άδα.

Παρόλο που η συμφωνία δεν ήρθε ποτέ, ο 35χρονος παραδέχεται πως έγινε κλήση από τη γερμανική ομάδα. Ωστόσο, επισημαίνει πως δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό, καθώς το ενδιαφέρον της Mercedes ήταν περισσότερο τυπικό, όπως έκανε με αρκετούς οδηγούς.

Όταν εγκατέλειψε ο Rosberg, υπήρξαν κάποιες ημέρες που είχα μερικές συζητήσεις και μερικά τηλέφωνα, αλλά δεν είχε νόημα να συζητάμε κάτι, επειδή ήμουν χαρούμενος στη McLaren. Ας πούμε ότι η Mercedes, μετά από την έκπληξη του Rosberg, έπρεπε να τους ελέγξει όλους, κάτι που είναι κατανοητό. Δεν ήταν τίποτα περίεργο. Δεν είχαμε έντονες συζητήσεις , ήταν ένας έλεγχος που έκαναν με όλους. Ήθελαν να ακούσαν την κατάσταση για ‘μένα.

Η αποχώρηση του Nico Rosberg έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο της Formula 1, με τον Alonso να σέβεται απόλυτα αυτή την απόφαση, αλλά διαφωνεί με τον Γερμανό, λέγοντας πως δεν μπορεί να βγάλει τους αγώνες από το DNA του.

Ο καθένας έχει τα δικά του κίνητρα στη ζωή, τους δικούς του στόχους στη ζωή, και πάλεψε τόσο σκληρά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το προσπάθησε για πολλά χρόνια, το 2015 ήταν κοντά και το 2016 βρήκε αυτή την πιθανότητα. Ήταν είδε τον εαυτό του εκεί, σκέφτηκε ότι η εγκατάλειψη ήταν η καλύτερη λύση. Στη δική μου περίπτωση, δεν μπορώ να εγκαταλείψω, είναι σαν ναρκωτικό.

Ήταν πολύ γενναίος που εγκατέλειψε και τώρα απολαμβάνει μια διαφορετική ζωή. Του εύχομαι τα καλύτερα, εγώ είμαι ένας διαφορετικός χαρακτήρας, είμαι μαχητής. Και στα 80 μου θα είμαι στα καρτ, στους αγώνες, πιέζοντας τα παιδιά που είναι μπροστά μου.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα