Hamilton: Η W08 δείχνει 1000 φορές καλύτερη από τα άλλα μονοθέσια

Σχετικά άρθρα

Η ομάδα που ξεκινά από θέση ισχύος το φετινό πρωτάθλημα είναι η Mercedes. Η περσινή W07 ήταν η απόλυτη κυρίαρχος, και σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις αντιμετώπισε ανταγωνισμό από άλλες ομάδες. Οι κανονισμοί παρουσιάζονται διαφορετικοί φέτος, όμως οι τεχνικοί στο Brackley έχουν δουλέψει πολύ σκληρά, γι’ αυτό και το εντυπωσιακότερο μέχρι στιγμής μονοθέσιο είναι η W08.

Χθες, τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Lewis Hamilton, αν και στο σημείο αυτό ελάχιστη σημασία έχουν οι χρόνοι. Παρ’ όλα αυτά, το γερμανικό αυτοκίνητο δείχνει να είναι ξανά το κορυφαίο, με τον Βρετανό, νούμερο ένα οδηγό της Mercedes, να υποστηρίζει πως η W08 δείχνει κατά πολύ καλύτερη σε σχέση με τα άλλα μονοθέσια.

Πρώτον, ο κόσμος θέλει πάντα σε ενθαρρύνει από το ξεκίνημα της σεζόν. Δεύτερον, είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, και τρίτον το μονοθέσιό μας δείχνει 1000 φορές καλύτερο από των άλλων. Συνεχίζουμε να είμαστε μια σταθερή ομάδα, είμαστε η κορυφαία ομάδα, από την άποψη ότι είμαστε ακόμα οι Πρωταθλητές. Αλλά, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, όπως και κάθε ομάδα, έτσι θα προσπαθήσουμε να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Για την ώρα, οι μηχανικοί των ομάδων επικεντρώνονται περισσότερο στην αξιοπιστία των αυτοκινήτων τους, όμως όσο περισσότερα χιλιόμετρα γράφονται, τόσο το βάρος πέφτει στην απόδοση, γι’ αυτό και ήδη βλέπουμε νέα εξαρτήματα, όπως για παράδειγμα το διπλό T-Wing της Mercedes σήμερα.

Ήταν μια καλή μέρα (για χθες), μια θετική μέρα για την ομάδα, με πολλούς γύρους και πολλές πληροφορίες που πήραμε, επομένως προσπαθούμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Είναι αρχή ακόμα, οπότε δεν προσπαθήσαμε να βρούμε την τέλεια ισορροπία. Ήταν ημέρα ελέγχων και χιλιομέτρων για την αξιοπιστία. Τις επόμενες ημέρες, θα ξεκινήσουμε να βελτιώνουμε το μονοθέσιο.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...