Η απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων ενός Instagrammer

Σχετικά άρθρα

Ο Greg B είναι ένας Ιταλός επιχειρηματίας που οι δουλειές του πάνε πολύ καλά και έτσι μπορεί να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Κάπως έτσι έχει γεμίσει το γκαράζ του με αυτοκίνητα που “στοιχειώνουν” τα όνειρα πολλών από εμάς.

LaFerrari, Ferrari GTC4Lusso, Alfa Romeo 8C Competizione, Ferrari F50, Ferrari Enzo, McLaren F1 LM, Mercedes-AMG G63 6×6, F12berlinetta, Ferrari F40, 288 GTO, Maserati MC12, Pagani Huayra BC, αρκετές Pagani Zonda (συμπεριλαμβανομένου μιας Zonda R) και πολλά άλλα είναι τα αυτοκίνητα που απολαμβάνει να οδηγεί ο Ιταλός. 

Επίσης είναι μέλος των προγραμμάτων XX και F1 Clienti της Ferrari, οδηγώντας στα αντίστοιχα events μια 599XX Evo και ένα μονοθέσιο F1 της φίρμας. Πρόσφατα απόκτησε μια μυστηριώδη Ferrari 458 με τον V12 κινητήρα της LaFerrari.

O επιχειρηματίας έχει εξοχικά σε Ελβετία, Ιαπωνία, Ιταλία και ΗΠΑ και φυσικά διαθέτει ένα ελικόπτερο. Μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες των αυτοκινήτων του Greg στο προφίλ του στο Instangram.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...