Mercedes: Η Red Bull θα «χτυπήσει» όταν πρέπει

Σχετικά άρθρα

Το δεύτερο τεστ της Formula 1 πριν από την έναρξη της σεζόν, στις 26 Μαρτίου, ξεκίνησε σήμερα. Κι ενώ την προηγούμενη εβδομάδα οι ομάδες επικεντρώθηκαν κυρίως την αξιοπιστία στων μονοθεσίων τους, από σήμερα το βάρος ρίχνεται στην απόδοση, γι’ αυτό και αναμένεται να δούμε νέα εξαρτήματα, προκειμένου να γίνει η κατάλληλη αξιολόγηση από τους μηχανικούς.

Τα συμπεράσματα για την ιεραρχία μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρα. Σίγουρα, η Mercedes φαίνεται πως εξακολουθεί να έχει το πάνω χέρι, με τη Ferrari να ξεκινάει καλά. Από την άλλη, η Red Bull δεν έδειξε -για μία ακόμη χρονιά- ενδιαφέρον για τους χρόνους, όμως ο Toto Wolff, επί κεφαλής της Mercedes, είναι σίγουρος πως η RB13 είναι πολύ πιο γρήγορη απ’ ό,τι δείχνει, όπως θα φανεί στην Αυστραλία, εκεί που όλοι καλούνται να δείξουν την πραγματική ταχύτητα.

Είμαστε σε πολύ διαφορετικές φιλοσοφίες. Ουσιαστικά, όλα έχουν να κάνουν με την εξαγωγή της μέγιστης απόδοσης του μονοθεσίου, και κατά πόσο αυτό είναι μέσα από εκλεπτυσμένη δουλειά ή από πιο απλοϊκή προσέγγιση. Στο τέλος της ημέρας, δεν έχει σημασία. Αυτό που μετράει είναι η απόδοση του μονοθεσίου. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως, άσχετα με το τι κάνει το μονοθέσιο του Adrian και της ομάδας του στην πίστα, θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος. Πιστεύω ότι ακόμα δεν έχουμε δει τη δυναμική του μονοθεσίου της Red Bull.

Όσο για τη δική του ομάδα, ο Αυστριακός δε λέει πολλά, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να δηλώνει ικανοποιημένος, αφού βρισκόμαστε ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Όσο ικανοποιημένος μπορείς να είσαι μετά από ένα τεστ τεσσάρων ημερών. Υπάρχει μια πρώιμη ένδειξη ότι δείχνουμε εντάξει, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

ΠηγήFormula 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...