Στο περίπτερο της Rolls-Royce στη Γενεύη βρίσκεται μια μοναδική Ghost. Η Ghost Elegance Diamond Stardust, με το ξεχωριστό πάνω της να είναι η δίχρωμη βαφή της η οποία περιέχει πραγματικά διαμάντια.

Η εταιρία υποστηρίζει πως ξόδεψε 2 μήνες προκειμένου να τελειοποιήσει το φινίρισμα, εξετάζοντας τα διαμάντια στο μικροσκόπιο, προκειμένου να μελετήσει τον τρόπο που αυτά αλληλεπιδρούν με το φως. Η λεπτή σκόνη διαμαντιών αναμιγνύεται με το χρώμα και εφαρμόζεται μια επιπλέον στρώση βερνικιού, προκειμένου να εξασφαλιστεί το ομαλό φινίρισμα. Η Rolls-Royce αναφέρει πως η βαφή αυτή απαιτεί δύο επιπλέον ημέρες σε σχέση με τις “απλές” βαφές της.

Η Ghost της έκθεσης είναι βαμμένη σε μαύρο και ένα ιδιαίτερο γκρι χρώμα, με κόκκινες λεπτομέρειες, με την Rolls Royce να υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο χρώμα είναι το ακριβότερο που έχει κατασκευάσει ποτέ. Φορά ειδικές ζάντες 21″ και στο εσωτερικό υπάρχουν μαύρες και γκρι δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες λεπτομέρειες, ξύλινα διακοσμητικά και ένα μοναδικό ρολόι στο ταμπλό.