Στον μαγικό κόσμο των κατόχων των μοντέλων της Bugatti αυτό το γιοτ έχει σίγουρα θέση. Ονομάζεται Bugatti Niniette 66 και αποτελεί δημιουργία της Palmer Johnson για την Bugatti, ικανό να πιάσει ταχύτητα 44 κόμβων (82 χλμ/ώρα) έχοντας την πολυτέλεια που επιζητούν οι δισεκατομμυριούχοι όλου του κόσμου.

Το μήκος του φτάνει τα 66 πόδια (20,1 μέτρα) και για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του, η Johnson συνεργάστηκε στενά με την Bugatti. Ο στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν κάτι το εντελώς νέο, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των δύο εταιριών, προκειμένου να δημιουργήσουν την απόλυτη εμπειρία στο νερό. Κίνηση παίρνει από έναν V8 κινητήρα παραγωγής της MAN που αποδίδει 1.000 ή 1.200 άλογα, με το τιμόνι να προέρχεται από την Chiron.

Στο ανοικτό κατάστρωμα διαθέτει τζακούζι, μπαρ σαμπάνιας και χώρους ώστε οι επιβαίνοντας να αποκτούν το μαύρισμα που επιθυμούν. Στο εσωτερικό του συναντάμε ένα ευρύχωρο σαλόνι, μπάνιο, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα, με τα πάντα να είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα, αλουμίνιο, ξύλο, μάρμαρο και carbon. Έχεις την απορία να μάθεις πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο γιοτ; Η εταιρία δεν ανακοίνωσε την τιμή του αλλά μην περιμένεις πως αυτή θα είναι μια τιμή που απευθύνεται σε εμάς τους “κοινούς” θνητούς. Μιλάμε για επταψήφιο ποσό, με τις φήμες να αναφέρουν 3,25 εκατ. δολάρια. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι να παίξουμε με τον online configurator του σκάφους.