Hamilton: Η Ferrari μπλοφάρει

Σχετικά άρθρα

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της σεζόν, οι ομάδες κρύβουν την πραγματική τους ταχύτητα, κι εμείς οι οπαδοί προσπαθούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματα βάσει όσων βλέπουμε. Αυτό κάνουν οι συμμετέχοντες, αλλά είναι πραγματικά δύσκολο να γνωρίζεις την δύναμη του αντιπάλου σου, ωστόσο ένα δείγμα γραφής σίγουρα το έχεις.

Από τις κορυφαίες ομάδες, το μεγαλύτερο βήμα προόδου φαίνεται πως το έχει κάνει η Ferrari. Η SF70H είναι ένα γρήγορο μονοθέσιο, που σίγουρα έχει πλησιάσει τη Mercedes, αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζουμε κατά πόσο. Ο Lewis Hamilton δεν υποτιμά σε καμία περίπτωση την ιταλική ομάδα και τώρα επισημαίνει ότι η Scuderia μπλοφάρει, καθώς κρύβει ένα μεγάλο μέρος της ταχύτητάς της.

Νομίζω ότι η Ferrari μπλοφάρει και ότι είναι πολύ πιο γρήγοροι απ’ ό,τι δείχνουν. Είναι πολύ κοντά σ’ εμάς. Είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να πούμε ποιος είναι ταχύτερος, αλλά είναι πολύ κοντά, ίσως και πιο γρήγοροι από εμάς. Ό,τι κι αν συμβαίνει, δεν μπορώ να περιμένω για να πάω και να παλέψω. Μένουν μόλις 2 εβδομάδες μέχρι τότε.

Την ίδια γνώμη με τον team-mate του έχει και ο Valtteri Bottas, με τον Φινλανδό να λέει ότι η κυριαρχία τους αμφισβητείται έντονα, καθώς ενδέχεται η W08 να μην είναι το κορυφαίο μονοθέσιο.

Σίγουρα, δεν είμαστε βέβαιοι ότι είμαστε μπροστά. Δε θα πρέπει να τους υποτιμάμε καθόλου.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...