Το μικρό crossover της Cadillac θα ονομαστεί XT4

Σχετικά άρθρα

Η Cadillac μέσω του προέδρου της Johan de Nysschen έκανε γνωστό πως το νέο της μικρό crossover δεν θα ονομαστεί XT3, αλλά XT4. Το μοντέλο θα τοποθετηθεί κάτω από το XT5 και αναμένεται στην αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Θα προσφέρεται ως προσθιοκίνητο, με την τετρακίνηση να βρίσκεται στον πρόσθετο εξοπλισμό. Θα έχει σαν αντίπαλο τα Audi Q3 και BMW X3, με την παραγωγή του να γίνεται στο εργοστάσιο της GM στο Κάνσας, με τις προβλέψεις να λένε για 25.000 με 30.000 πωλήσεις ετησίως. Θα πωλείται και στην Ευρώπη και κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου.

Η γκάμα της Cadillac αναμένεται να μεγαλώσει με νέα μοντέλα, ενώ θα αλλάξει η ονοματολογία σε κάποια από τα τωρινά. Οι αγοραστές σε όλο τον κόσμο δείχνουν την προτίμηση τους στα crossover, έτσι και η Cadillac θα δώσει εκεί την προσοχή της, για να καταφέρει να πιάσει τους στόχους των πωλήσεων που επιθυμεί.

Τα νέα Cadillac θα τα περιμένουμε από τα μέσα του 2018 και μετά και μέχρι τότε, δεν θα παρουσιάσει κάποιο σημαντικό μοντέλο, παρά μόνο κάποια facelift. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017 θα δούμε το ντεμπούτο της CT6 Plug-in Hybrid με την ανανεωμένη έκδοση να βγαίνει το 2019 και το 2020 να προστίθεται ένα κινητήρας ντίζελ. Την ίδια χρονιά το μεγάλο SUV Escalade θα αποκτήσει ένα νέο 10ταχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την ανανεωμένη έκδοση να βγαίνει ένα χρόνο αργότερα και την εντελώς νέα γενιά το 2020.

Μετά το XT4, η Cadillac θα λανσάρει ένα νέο SUV που θα “κάτσει” ανάμεσα στο XT5 και το Escalade, ενώ θα ακολουθήσει στις αρχές της επόμενης δεκαετίας ένα πιο μικρό crossover. Σχολιάζοντας αυτό το πλάνο, ο de Nysschen είπε:

Αυτό θα μας βάλει σε ισχυρή θέση, εάν η αγορά εξακολουθεί να ευνοεί των crossovers, τα έχουμε. Αν επανέρθει στα sedan, τα έχουμε, θα είμαστε σε πολύ καλύτερα ισορροπημένη θέση.

Η Cadillac επίσης εξετάζει ένα μικρό σεντάν που θα τοποθετηθεί κάτω από την ATS και θα έχει ως αντίπαλο το Audi A3 sedan, αλλά και ένα πολυτελές SUV.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...