Alonso: Οδηγούμε πλέον ελεύθερα, όχι σαν μικρά παιδιά

Σχετικά άρθρα

Πίσω στο 2016, ο Fernando Alonso δήλωσε ότι το μέλλον του στο άθλημα πέρα από το 2017 δε θα κριθεί από την απόδοση και την ανταγωνιστικότητα της McLaren MCL32, αλλά από το πόσο διασκεδαστικά στην οδήγηση θα είναι τα νέα μονοθέσια. Οι νέες αλλαγές, εκτός από την ταχύτητα και την εμφάνιση, θέλουν να δώσουν μεγαλύτερη ελευθερία στους οδηγούς.

Σίγουρα, η ταχύτητα υπάρχει, όμως, αν πιστέψουμε τα λόγια του Ισπανού, τα νέα αυτοκίνητα είναι όντως πιο διασκεδαστικά στην οδήγηση, με τους οδηγούς πλέον να είναι περισσότερο επιθετικοί, μιας και τα φετινά ελαστικά, εκτός από περισσότερο μηχανική πρόσφυση που προσφέρουν, υπερθερμαίνονται πιο δύσκολα, κάτι κρίσιμο όταν ένας οδηγός θέλει να πιέσει.

Ο τρόπος που στρίβεις, ο τρόπος που νιώθεις την πρόσφυση, ήταν μία έκπληξη. Ήταν διασκεδαστικό να οδηγείς ελεύθερα ξανά. Οδηγείς με τον τρόπο που θέλεις και όχι σαν μικρό παιδί, έτσι τα ελαστικά δεν υπερθερμαίνονται. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσεις ένα μονοθέσιο της Formula 1.

Το μέλλον μου δεν είναι η προτεραιότητά μου τώρα. Ζω στο παρόν και προσπαθώ να το απολαύσω όσο περισσότερο μπορώ τώρα. Οδηγώ στο καλύτερό μου επίπεδο και απολαμβάνω να στρίβω γρήγορα. Νιώθω ότι είμαι ο καλύτερος οδηγός εκεί έξω.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν αφήνεις να υπερθερμανθεί ο κινητήρας

Το ψυκτικό υγρό και το λάδι του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύονται, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Το ψυκτικό...

Η Lucid “έκαψε” άλλα 2,8 δισ. δολάρια

Για ένα ακόμη τρίμηνο η Lucid παρουσίασε καθαρές ζημιές. Συγκεκριμένα, η εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων με έδρα την Καλιφόρνια, η οποία έχει την στήριξη...