Από το 2013 βρίσκεται ο Lewis Hamilton στο Brackley, έχοντας φυσικά εγκλιματιστεί πλήρως στη γερμανική ομάδα, η οποία έχει δώσει πλέον άτυπα τον τίτλο του νούμερο ένα οδηγού στον Βρετανό. Ο Nico Rosberg αποχώρησε από την ενεργό δράση, με τον Valtteri Bottas να παίρνει τη θέση του, δείχνοντας μερικά πολύ καλά σημάδια στις 8 ημέρες των χειμερινών δοκιμών.

Ο Φινλανδός θα δουλέψει για πρώτη φορά δίπλα σε έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή, χωρίς ακόμα να έχει προσαρμοστεί 100% στο νέο του περιβάλλον. Η διαδικασία αυτή θέλει να τελειώσει γρήγορα. Προκειμένου να συμβεί αυτό, ο πρώην οδηγός της Williams παραδέχεται ότι θα παρακολουθεί στενά τον Hamilton, ώστε να πάρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα τον κάνουν ακόμα πιο γρήγορο και ανταγωνιστικό.

Έχω δουλέψει σκληρά με τους μηχανικούς και με τον Lewis στις συναντήσεις, για να δώσουμε όλα το feedback που μπορούμε και να κοιτάξουμε όλα τα δεδομένα. Είναι ενδιαφέρον να ακούσω τα σχόλια του Lewis με περισσότερη λεπτομέρεια. Προφανώς, προσέχω πώς ρυθμίζει το μονοθέσιό του, να δω λίγο περισσότερο το οδηγικό του στυλ και όλα αυτά. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορώ να μάθω.

Εκτός από τον 32χρονος, όμως, ο Bottas θέλει να πάρει ό,τι μπορεί και από τους μηχανικούς του, κατανοώντας όσο το δυνατόν καλύτερα τα τεχνικά θέματα.

Δε θα ξεχωρίσω μερικά πράγματα, αλλά πάντα μπορείς να μάθεις κάτι, και ο Lewis θα είναι ένας άνθρωπος που θα παρακολουθώ πολύ στενά, καθώς θα ήταν ηλίθιο να μην το κάνω αυτό. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί άλλοι πανέξυπνοι μέσα στην ομάδα, από τους οποίους μπορώ να μάθω πολλά. Νομίζω ότι αυτό μου δίνει την ευκαιρία να πάω σε ένα άλλο επίπεδο την απόδοσή μου, με την κατανόηση των τεχνικών και όλα αυτά. Υπάρχουν τόσες πολλές νέες πληροφορίες που έρχονται, έτσι θα μάθω όσες περισσότερες μπορώ, είναι πολύ ενδιαφέρον.