To ανανεωμένο Kia Soul EV αποκτά μεγαλύτερη μπαταρία 30 kWh

Σχετικά άρθρα

Η Kia ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του Soul EV, το οποίο σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, θα φορά μια 30 kWh μπαταρία, αντικαθιστώντας την 27 kWh. Η νέα μπαταρία θα δίνει κίνηση στον ηλεκτροκινητήρα των 110 ίππων με 285 Nm ροπής, χαρίζοντας αυτονομία 250 χλμ στον ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών NEDC.

Το Soul EV facelift εκτός μεγαλύτερη αυτονομία, έτσι ώστε να αποκτήσει τα εφόδια για να ανταγωνιστεί τα Chevrolet Bolt, Tesla Model 3 και το Renault Zoe, θα αποκτήσει και στιλιστικές αλλαγές που θα εντοπίζονται στους νέους προφυλακτήρες, στα νέα διακοσμητικά, στα xenon φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας και στις νέες ζάντες. Στο εσωτερικό θα υπάρχουν νέα διακοσμητικά, νέοι χρωματικοί συνδυασμοί, μεταλλικά διακοσμητικά όπως και το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας HMI με τρεις διαθέσιμες οθόνες (5″, 7″ και 8″), και υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto. Επίσης θα συναντάμε κάμερα οπισθοπορείας, μια νέα θύρα USB στον χώρο των πίσω επιβατών και ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού.

ΠηγήKia-World

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...