O Massa αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής στην F1

Σχετικά άρθρα

Την ιστορία του Felipe Massa και γιατί τρέχει φέτος, ενώ είχε ανακοινώσει πέρσι ότι αποσύρεται είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις. Για να σου φρεσκάρω, όμως, λίγο την μνήμη, ο Felipe Massa ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι η σεζόν του 2016 θα ήταν η τελευταία στην καριέρα του, αλλά μετά την ξαφνική αποχώρηση από την Formula 1 του Nico Rosberg και την μεταγραφή του Valtteri Bottas από την ομάδα του Grove στην πρωταθλήτρια, ο 35-χρονος Βραζιλιάνος επιστρατεύτηκε για ακόμα μια χρονιά.

Μετά τον πρώτο αγώνα στην Μελβούρνη, όπου ξεκίνησε από την 7η θέση, και κατάφερε να τερματίσει μια παραπάνω, δήλωσε σχετικά με το μέλλον του:

Αποφάσισα να επιστρέψω στην F1, δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί, για το αν θα μείνω. Έχω την ίδια νοοτροπία που είχα πέρσι. Αν μπορώ να μείνω, αν νιώθω fit και είμαι ανταγωνιστικός ώστε να κάνω μια καλή δουλειά και έχω κάποιες καλές ευκαιρίες να μείνω στην F1, τότε πιθανώς θα μείνω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...