Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Acura θα παρουσιάσει το ανανεωμένο TLX, το οποίο θα αποκτήσει την γρίλια του Precision concept. Όπως φανερώνει η teaser φωτογραφία που έδωσε η Acura, το μοντέλο που θα κάνει ντεμπούτο στις 11 του Απρίλη, διαθέτει επίσης και επανασχεδιασμένα LED φωτιστικά σώματα.

Κίνηση θα παίρνει από έναν τετρακύλινδρο 2,4-λίτρων και έναν 3,5-λίτρων V6 που θα συνδυάζονται στον βασικό εξοπλισμό με ένα 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι κινητήρες θα αποδίδουν περισσότερα άλογα από τα 206 και τα 290 που παράγουν σήμερα, ενώ και το εσωτερικό θα δεχτεί αναβαθμίσεις με νέους χρωματισμούς, νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αλλά και νέα ποιοτικότερα υλικά.

  • SAMURAI-66

    Καλο θα ειναι περα απο την γριλια που αποσκοπει σε τονωση της σχεδιαστικης ταυτοτητας να εχει επηρεαστει και στην συνολικη εικονα του απο το precision concept στοιχειο που θα το κανει και αρκουντως επιθετικο.

  • liospi

    …και καλά είναι όμορφη αυτή η γρίλια; εάν θέλεις κάτι επαναστατικό, κάνε κάτι σαν την Audi, πριν 10 χρόνια, όχι αυτή την αηδία που έχει σήμερα ή σαν αυτή της lexus.
    δεν είναι κακό η honda-acura να ρίχνει και καμία ματιά προς mazda – lexus μεριά