Εάν δεν ασχολείσαι με την πυγμαχία ίσως να μην τον έχεις ακουστά, αλλά ο George Foreman είναι ένας από τους σπουδαιότερους πυγμάχους. Χάρη στην σπουδαία του καριέρα κατάφερε να βγάλει αρκετά χρήματα και έδειξε πως έχει ικανότητες και έξω από το ρινγκ κάνοντας σωστές επενδύσεις όντας ένας πετυχημένος επιχειρηματίας. Πέρα από τις ικανότητες έχει και ενδιαφέροντα, όπως η θρησκεία όπου έχει χειροτονηθεί πάστορας, το barbeque όπου μέχρι και ψηστιέρα έχει λανσαριστεί με το όνομά του, η συγγραφή βιβλίων με θέμα την ζωή του, την θρησκεία και τα ψητά και βεβαίως τα αυτοκίνητα, κυρίως τις Chevrolet.

Στην συνέντευξη που μπορείς να δεις παρακάτω αναφέρει πως έχει πάνω από 50 αυτοκίνητα, αποθηκευμένα σε διάφορα μέρη και πλέον τα κρύβει και από την γυναίκα του! Υποθέτω για να μην γκρινιάζει για το που σπαταλάει τα λεφτά του. Τα περισσότερα από αυτά δεν τα οδηγεί διότι δεν είναι πρακτικά, ένα pick up είναι αυτό που βρίσκει πιο βολικό.

Όπως οι περισσότεροι αφροαμερικάνοι καταγόταν από ταπεινή οικογένεια και μεγάλωσε θεωρώντας το αυτοκίνητο ήταν είδος πολυτελείας. Θαύμαζε την Chevrolet και γι’αυτό έχει και τόσες πολλές στο γκαράζ του. Αν και προσωπικά διαφωνώ με την αμερικάνικη αυτοκινητιστική κουλτούρα, η Chevy είναι ένα ιστορικό όνομα και εν πολλοίς ενσάρκωνε το αμερικάνικο όνειρο σε τέσσερις τροχούς. Το πιο ξεχωριστό αυτοκίνητο στην συλλογή του Foreman είναι ένα μαύρο κάμπριο VW Beetle του 1977. Ήταν το πρώτο του αυτοκίνητο και έχει τόση μεγάλη αξία γι’αυτόν γιατί όταν το αγόρασε ένοιωσε πως “τα κατάφερε στην ζωή”. Δηλαδή ξεπέρασε την μιζέρια και ήταν κι αυτός μεταξύ αυτών που είχαν αυτοκίνητο και ως τότε τους θεωρούσε προνομιούχους. Βέβαια το πρώτο αυτοκίνητο κάποιου είναι μεγάλη υπόθεση μιας και του ανοίγει νέους ορίζοντες αλλά και τον βάζει σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση.