1η Απριλίου σήμερα, η παγκόσμια ημέρα του ψέματος, και αφού πω καλό μήνα, θα σου πω καλό θα είναι να έχεις τα μάτια σου ορθάνοιχτα και να μην πιστέψεις ότι διαβάσεις σήμερα στο internet, μιας και πολλοί θα προσπαθήσουν να σε κοροϊδέψουν.

1McLaren

Ανάμεσα σε αυτούς που θα σε τρολάρουν είναι φυσικά και οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Ας αρχίσουμε με την McLaren η οποία πάει ένα βήμα παραπέρα την αεροδυναμική, δημιουργώντας μια 570GT επενδυμένη με φτερά, ονομάζοντας την τεχνολογία Feather Wrap.

2500αράκι από την Maserati

Το ιταλικό Omniauto δημοσίευσε αυτό το σκίτσο υποστηρίζοντας πως η Maserati ετοιμάζει ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης, σαν το Fiat 500, που θα φορά έναν 1.400αρη turbo κινητήρα απόδοσης 190 ίππων.

3Honda

Η Honda για τη φετινή πρωταπριλιά μας δείχνει το Horn Emojis, ένα σύστημα που κορνάρει ανάλογα με την ψυχολογική κατάσταση του οδηγού, με την ενεργοποίηση του κάθε ήχου να γίνεται από τα ειδικά κουμπιά πάνω στο τιμόνι.

4Ford

Η Ford από τη δική της μεριά ετοίμασε ένα ειδικό Start Engine κουμπί για την Mustang που μιμείται τον χτύπο της καρδιάς ενός αλόγου.

5Skoda

Η Skoda είπε να μετατρέψει το Kodiaq σε αγωνιστικό για το WRC, τοποθετώντας του μάλιστα και τον 2,0-λιτρο turbo κινητήρα. Η εταιρία υποστηρίζει πως αυτό ζυγίζει 1.650 κιλά και πως θα κάνει ντεμπούτο του χρόνου, κατά τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο Μόντε Κάρλο.

6Lexus

Η Lexus ίσως ήταν η πιο ευφάνταστη φέτος, μιας και μας παρουσιάζει ένα προηγμένο σύστημα που τοποθετεί στο LC, που μπορεί να μετακινήσει από την αριστερή λωρίδα τα οχήματα που κινούνται με μικρότερες ταχύτητες.

7Lyft

Η Lyft μας δείχνει τα Mono, ένα γάντι που καλεί αυτόνομα ένα αυτοκίνητο, μόνο με την ανύψωση του αντίχειρα.

8ΜΙΝΙ

Η ΜΙΝΙ ετοίμασε ένα νέο πακέτο για το Mini Cabrio, που το ονομάζει MINI John Cooker Works Package και όπως καταλαβαίνεις μετατρέπει το ανοικτό Mini σε ένα φορητό εστιατόριο παρασκευής φαγητών, γλυκών και χυμών.

9BMW

Η BMW μας δείχνει ένα i8 roadster αποκλειστικά για σκύλους.

10Hyundai

Η Hyundai από τη δική της μεριά ετοίμασε ένα drone σύστημα παράδοσης των αυτοκινήτων της, με διαστημική τεχνολογία.

11Lotus

Η βρετανική εταιρία έχει ετοιμάσει νέα ειδικά κράνη για… γάτες.

12Dacia

Η Dacia πάλι, μετατρέπει το εσωτερικό του Sundero σε σολάριουμ.

Το παρόν άρθρο θα ανανεώνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, αν προκύψουν και άλλες φάρσες από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες.