Η Mercedes είναι μπροστά, λέει ο Ricciardo

Σχετικά άρθρα

Πολλές ελπίδες άφησαν οι χειμερινές δοκιμές, αλλά κυρίως το Αυστραλιανό Grand Prix στους οπαδούς της Ferrari και τους οπαδούς της Formula 1 που ζητούν τον ανταγωνισμό στην κορυφή. Ο Sebastian Vettel κατάφερε να πάρει τη νίκη, έστω και με μια δόση τύχης, όμως αυτό που φάνηκε είναι πως η SF70H είναι ένα μονοθέσιο με πολλές δυνατότητες και προοπτικές.

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, το ιταλικό αυτοκίνητο δεν είναι το ταχύτερο, καθώς η W08 φαίνεται πως είναι μπροστά σε απόλυτη ταχύτητα, παρόλο που δεν είναι αψεγάδιαστη. Η Red Bull έχει καπαρώσει την τρίτη θέση μέχρι στιγμής, κάτι που δεν μπορεί να αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους στο Milton Keynes, ενώ το ξεκίνημα της σεζόν μόνο καλό δεν ήταν.

Ο Daniel Ricciardo αναγνωρίζει πως η Mercedes συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή, αλλά δεν μπορεί να κρύψει πως η νίκη της Ferrari τον ευχαρίστησε, από την άποψη ότι δημιουργεί ελπίδες ώστε να πέσει επιτέλους η ομάδα του Brackley από την κορυφή.

Κατά κάποιον τρόπο, είναι ωραίο που κάποιος εκτός της Mercedes κέρδισε. Ακόμα πιστεύω ότι η Mercedes έχει το ταχύτερο πακέτο και είναι η κορυφαία ομάδα, αλλά είναι καλό που κάποιος μπορεί να τους στερεί βαθμούς κι ελπίζουμε ότι αυτό μας δίνει την ευκαιρία να μπούμε στη μάχη.

Μετά από την εγκατάλειψη στη Μελβούρνη, ο Αυστραλός ελπίζει πως θα μείνει μακριά από προβλήματα στην Κίνα, με τον στόχο να είναι ο τερματισμός στο βάθρο, αφού η RB13 δεν είναι ικανή για νίκες στην παρούσα φάση.

Στόχος για τη Σαγκάη είναι να ξεκινήσω και να τερματίσω. Να τερματίσω στις κατατακτήριες και τον αγώνα. Αυτό από μόνο του θα είναι καλύτερο από τη Μελβούρνη. Θέλουμε να πλησιάσουμε τις Ferrari και Mercedes. Αν μπορέσουμε να είμαστε πιο κοντά στο βάθρο, αυτό θα είναι ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ένας τερματισμός στο βάθρο θα ήταν δυνατός αγώνας για ‘μάς. Αυτός είναι ο στόχος, όμως θα πρέπει να πλησιάσουμε τις Ferrari και Mercedes. Κυνηγάμε την πρόοδο τώρα, ελπίζοντας πως αυτό θα μας φέρει πιο κοντά στο βάθρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα