Όπως όλα δείχνουν, αν θα υπάρξει πραγματική μονομαχία για τον τίτλο, αυτή θα είναι ανάμεσα στους Lewis Hamilton και Sebastian Vettel . Η Ferrari είναι πιο κοντά από ποτέ, αλλά ο Βρετανός έχει υποσχεθεί πως θα τα δώσει όλα, προκειμένου να μη μείνει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν εκτός του παγκόσμιου θρόνου, κάτι που σίγουρα δε θα ήθελε με ένα τόσο ανταγωνιστικό μονοθέσιο και με τον εσωτερικό ανταγωνισμό να είναι πολύ χαμηλότερος σε σχέση με πέρυσι.

Ανάμεσα σε αυτά που έχει πει ο Hamilton είναι και το γεγονός πως δε θέλει ανιαρούς αγώνες, αλλά μάχες για τη νίκη. Η προοπτική της μονομαχίας, λοιπόν, με τον τετράκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή φαίνεται πως συναρπάζει τον 32χρονο, ο οποίος τονίζει για μία ακόμα φορά πως η Scuderia ίσως να έχει το ταχύτερο μονοθέσιο τώρα, παρόλο που ο Vettel ισχυρίζεται το αντίθετο, με τον Daniel Ricciardo να πιστεύει το ίδιο.

Είναι πολύ κλειστή μάχη. Στον αγωνιστικό ρυθμό και τις κατατακτήριες, οι διαφορές είναι μικρές. Στον αγώνα, μπορούσε να μείνει κοντά μου στο πρώτο stint και θα υπάρξουν αγώνες που αυτό θα αλλάζει. Ίσως να είναι μπροστά κι εμείς πίσω ή το αντίθετο, αλλά ελπίζω πως θα δείξουμε ότι είμαστε μπροστά. Το καλό είναι ότι τα περιθώρια είναι μικρά, γεγονός που κάνει τους αγώνες συναρπαστικούς.

Όταν βγήκα πίσω μετά από το pit stop, αυτό ήταν που με εξίταρε. Κόλλησα πίσω από ένα άλλο μονοθέσιο, αλλά αυτός είναι ένας τρόπος να βλέπεις ότι οι αγώνες είναι τόσο κλειστοί.