Η Lexus παρουσίασε το LS 500 F Sport

Σχετικά άρθρα

Αύριο ανοίγει τις πύλες της η έκθεση της Νέας Υόρκης, και εκεί θα γίνει το ντεμπούτο του LS 500 F Sport, με την Lexus να παρουσιάζει σήμερα την γρήγορη έκδοση της ναυαρχίδας της. Αισθητικά, το αυτοκίνητο φοράει ένα νέο πιο δυναμικό bodykit, το οποίο περιλαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέα μάσκα, πλαϊνές ποδιές, μαύρο γυαλιστερό διαχύτη, διπλές χρωμιομένες απολήξεις εξατμίσεων, σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και F-Sport σήματα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν νέα εμπρός καθίσματα, με πιο “γεμάτες” πλευρικές στηρίξεις, αλουμινένια διακοσμητικά στην κεντρική κονσόλα, νέο F Sport τιμόνι, και ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, που μοιάζει με το LFA. Το σαλόνι είναι επενδυμένο παντού με ποιοτικό δέρμα, με την οροφή να είναι από alcantara.

Μηχανικά, κάτω από το καπό υπάρχει ο 3,5-λίτρων turbo V6 κινητήρας, απόδοσης 415 ίππων και 599 Nm ροπής. Αυτός συνδυάζεται με ένα 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, όπου στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς, χωρίς να αναφέρεται κάτι για διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, και για τα 0-96 χλμ/ώρα ανακοινώνεται ότι χρειάζεται μόλις 4,5 δευτ. Υπάρχει, όμως, υβριδική έκδοση, όπου ο 3,5-λίτρων ατμοσφαιρικός V6 κινητήρας συνδυάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και αποδίδει συνολικά 354 άλογα, επιταχύνοντας από τα 0-96 χλμ/ώρα σε 5,2 δευτ.

Ακόμα, το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με το πακέτο συστημάτων Lexus Dynamic Handling, το οποίο περιλαμβάνει σύστημα διεύθυνσης μεταβλητής σχέσης, τετραδιεύθυνση, σπορ ρυθμισμένη αερανάρτηση, και το Active Stabilizer, δηλαδή τις ενεργές αντιστρεπτικές. Επιπλέον, υπάρχει το Lexus Safety System+, ενώ διαθέτει μεγαλύτερα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...