Η Chevrolet στην έκθεση της Σαγκάη παρουσίασε το FNR-X Concept. Το πρωτότυπο αποτελεί την εξέλιξη του FNR που είδαμε το 2015 και διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, λεπτή γρίλια και κίνηση παίρνει από έναν plug-in υβριδικό κινητήρα, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς.

Διαθέτει αυτόνομες λειτουργίες οδήγησης, με την έκδοση παραγωγής του να κατασκευάζεται στη Κίνα από την κοινοπραξία Shanghai-GM. Το πρωτότυπο έχει ενεργή ανάρτηση και ενεργή αεροδυναμική, με τον κινητήρα να έχει δύο προγράμματα λειτουργίας Sport και Versatility, με το ύψος της ανάρτησης να προσαρμόζεται ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα.

Οι πίσω πόρτες ανοίγουν ανάποδα και εσωτερικό του συναντάμε 8 OLED οθόνες, ανάμεσά τους και μια που λειτουργεί ως πίνακας οργάνων, όπως και κρυφό κόκκινο φωτισμό.

 • LJ

  Σαν το Toyota C-HR μοιαζει.

 • SAMURAI-66

  Η toyota με το c-hr ξυπνησε τα πνευματα και την ορεξη στην GM και ερχονται σιγα αλλα σταθερα οι ανταγωνιστες του για να χτυπηθουν μαζι του!

  • Smartass

   Πόσο φτωχά και καημένα φαίνονται τα αντίστοιχα μοντέλα των γνωστών πρώτων σε όλες τις κατηγορίες!!
   ;)

 • ντικ

  τι να το κάνεις ; αφού τα chevrolet πλέον, δεν εισάγονται στην Ελλάδα…

  • Smartass

   Τα Chevrolet-Daewoo κόπηκαν (με απόφαση από Ούσα) από την Ευρώπη μήπως κάνει τίποτα πωλήσεις της προκοπής η Opel. Πιστεύω τώρα που ξεφορτώθηκε το ναυάγιο Opel η Chevrolet ίσως τα ξαναδούμε στην Γηραιά ήπειρο!!