Στην περασμένη έκθεση της Γενεύης η Infiniti παρουσίασε το πρωτότυπο Project Black S που ομολογουμένως κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου. Το πρωτότυπο βασίζεται στο Infiniti Q60 Coupe και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Renault από τον κόσμο της Formula 1.

Κίνηση παίρνει από τον V6 twin-turbo 3,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων, με την Infiniti να υπολογίζει πως το υβριδικό σύστημα ERS βελτιώνει την μέγιστη ισχύ κατά 25%, φτάνοντας τα 500. Η εξάτμιση είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, οι ζάντες έχουν διάσταση 21″ και φορά επιθετικό bodykit με μεγάλες εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, καπό με εισαγωγές αέρα, σταθερή αεροτομή, διαχύτη και ενεργό μπροστά spoiler, όλα κατασκευασμένα από carbon. To σύστημα ανάκτησης ενέργειας ERS συλλέγει ενέργεια και προσθέτει δύναμη και ροπή, βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου, που διαθέτει αναβαθμισμένα συστήματα ανάρτησης και μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία.

Κατά την παρουσίαση του μοντέλου η Infiniti είχε δηλώσει πως θα εξετάσει την απήχηση που θα γνωρίσει το πρωτότυπο προκειμένου να αποφασίσει αν θα το περάσει στη παραγωγή. Τώρα, έχοντας περάσει ενάμιση μήνας από την παρουσίαση του πρωτότυπο, ένας εκπρόσωπος της Infiniti σε πρόσφατη συνέντευξη του άφησε να η εταιρία του εξετάζει το ενδεχόμενο να το περάσει στη παραγωγή, αλλά για την ώρα δεν είναι τίποτα επίσημο.