Η Infiniti συνεργάστηκε με την Renault Sport F1 και μας παρουσιάζουν στη Γενεύη το Project Black S, ένα νέο πρωτότυπο που βασίζεται στο Infiniti Q60 Coupe, το οποίο χαρακτηρίζεται από τον υβριδικό του κινητήρα με σύστημα ERS και την ενεργή αεροδυναμική του, με την βασική ιδέα πίσω από το Project Black S να είναι η ενίσχυση της απόδοσης και της δυναμικής ενός οχήματος παραγωγής της Infiniti, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της Renault από τον κόσμο της Formula 1.

To σύστημα ανάκτησης ενέργειας ERS συλλέγει ενέργεια και προσθέτει δύναμη και ροπή, βελτιώνοντας την επιτάχυνση του αυτοκινήτου. Το αυτοκίνητο διαθέτει αναβαθμισμένα συστήματα ανάρτησης και μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία.

Κίνηση παίρνει από τον V6 twin-turbo 3,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 400 ίππων, με την Infiniti να υπολογίζει πως το υβριδικό σύστημα ERS βελτιώνει την μέγιστη ισχύ κατά 25%, φτάνοντας τα 500. Η εξάτμιση είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, οι ζάντες έχουν διάσταση 21″ και φορά επιθετικό bodykit με μεγάλες εισαγωγές αέρα στους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, καπό με εισαγωγές αέρα, σταθερή αεροτομή, διαχύτη και ενεργό μπροστά spoiler, όλα κατασκευασμένα από carbon.

Η Infiniti θα εξετάσει την απήχηση που θα γνωρίσει το Project Black S στη Γενεύη, προκειμένου να αποφασίσει αν θα το περάσει στη παραγωγή.