Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, η BMW παρουσίασε την facelift έκδοση της M2, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να παίξεις “βρες τις διαφορές” για να δεις τι είναι καινούριο. Όχι, ότι αυτό είναι κακό, γιατί ίσως το καλύτερο Μ μοντέλο δεν χρειάζεται κάτι δραστικό για να παραμείνει φρέσκο.

Για να μην το κουράζω, οι μόνες αλλαγές που έχει η ανανεωμένη Μ2 εντοπίζονται στα εμπρός και πίσω LED φωτιστικά σώματα. Στα μεν μπροστά, πλέον τα φώτα ημέρας έχουν ημικυκλικό σχεδιασμό, αντικαθιστώντας τα κυκλικά, ενώ τα πίσω έχουν νέα γραφικά.

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν από την iPad έκδοση του Βελγικού site της BMW, και γι’άυτό ακόμα δεν υπάρχουν περαιτέρω επίσημες πληροφορίες. Έτσι, δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν αλλαγές στο εσωτερικό, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι το αυτοκίνητο θα διαθέτει την τελευταία έκδοση του συστήματος infotainment, iDrive.

Τέλος, μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, κάτι που σημαίνει ότι ο 3,0-λιτρος εξακύλινδρος εν σειρά κινητήρας θα συνεχίσει να αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm ροπής, επιταχύνοντας από τα 0-100 χλμ/ώρα σε 4,2 δευτ.