Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, ο Max Verstappen έγινε ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, όταν κατέκτησε τη νίκη στο Ισπανικό Grand Prix. Ο Ολλανδός έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια, όμως το νεαρό της ηλικίας του δείχνει ότι υπάρχει χώρος για βελτίωση. Πέρυσι, δέχτηκε πολλή κριτική για κάποιες από τις κινήσεις του, αφού δύσκολα αφήνει οδηγό να τον προσπεράσει.

Ο Daniel Ricciardo μιλάει για τον team-mate του, αναφέροντας κυρίως τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του. Σύμφωνα με τον Αυστραλό, ο μικρός έχει θέληση για γρήγορη οδήγηση, ωστόσο τονίζει πως θα ήταν καλύτερο για τον ίδιο αν άκουγε τις συμβουλές από μεγαλύτερους και πιο έμπειρους οδηγούς.

Στα δυνατά του σημεία είναι η αποφασιστικότητά του. Προφανώς και θέλει να πιέζει το μονοθέσιο στο όριό του και αυτό είναι πολύ καλό. Η αδυναμία του πιστεύω πως είναι η ηλικία του. Όχι η ηλικία του στο άθλημα. Τρέχει εδώ και καιρό στους αγώνες, έτσι δεν είναι απαραίτητα αυτό. Ίσως και όσον αφορά κάποια πράγματα από μεγαλύτερους ανθρώπους, όπως πέρυσι όταν έκανε κάτι στο φρενάρισμα.

Πολλοί μεγαλύτεροι θα πουν: «Δεν πιστεύουμε ότι αυτό είναι σωστό» ή κάτι αντίστοιχο. Και ο Max θα έλεγε: «Ξέρω τι κάνω». Ξέρετε, αυτή η ανεξαρτησία είναι δύναμη, αλλά ίσως είναι και αδυναμία. Με τον καιρό, θα καταλάβει ότι είναι χρήσιμες κάποιες συμβουλές, ειδικά από μεγαλύτερους.