Λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2016, ο θρύλος της Formula 1, Sir Stirling Moss, είχε εισηχθεί σε νοσοκομείο στη Σιγκαπούρη με σοβαρή λοίμωξη στο στήθος, για να μεταφερθεί στα μέσα του Ιανουαρίου στην Αγγλία, όπου από τότε παρέμενε υπό παρακολούθηση σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η υγεία του, όμως βελτιώθηκε σημαντικά, και επέστρεψε στο σπίτι του, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση στο site του, αυτή αναφέρει:

Έχει ακόμα ένα σημαντικό δρόμο ανάκαμψης, αλλά λέει ότι έχει αποφασιστικότητα και ένα εξαιρετικό pit crew. Αυτός και η Lady Moss είναι εξαιρετικά ευγνώμονες στο ιατρικό προσωπικό, τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό, που εργάστηκαν τόσο ακούραστα για να κάνουν όλα αυτά δυνατά. Θέλουν, επίσης να ευχαριστήσουν από την καρδιά τους όλη την οικογένεια, τους φίλους και τους οπαδούς για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Είναι συντριπτική και τους έδωσε πολλή δύναμη, χαμόγελα και ελπίδα. Προς το παρόν, ανυπομονούν να ξαπλώσουν πίσω στα μαξιλάρια τους στο υπνοδωμάτιο τους, και να παρακολουθήσουν το Ισπανικό Grand Prix.