Συνελήφθη 21χρονος εκβιαστής της οικογένειας Schumacher

Σχετικά άρθρα

Μετά από τον άνδρα που υποστήριζε ότι είχε τραβήξει φωτογραφία τον Michael Schumacher, την οποία πουλούσε μάλιστα για €1 εκατομμύριο, η οικογένεια του Γερμανού αντιμετώπισε έναν ακόμα ανόητο που έδειξε ασέβεια στο πρόσωπο του Schumacher. Ένας 21χρονος απειλούσε το περιβάλλον του πολυπρωταθλητή, λέγοντας πως αν δεν του δώσουν €900.000 μέχρι τις 31 Μαρτίου, τότε θα σκότωνε τα δύο παιδιά του «Schumi» και της Corinna!

Η σύζυγος του 48χρονου απευθύνθηκε αμέσως στην αστυνομία, η οποία βρήκε εύκολα τον Huseyin B (το πλήρες όνομα προστατεύεται από τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων), αφού είχε αφήσει λεπτομέρειες από τον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό στο απειλητικό e-mail που είχε στείλει.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των δικαστών, για να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, 50 ώρες κοινωνικής εργασίας, αλλά και κάποια ψυχολογική θεραπεία. Ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο πελάτης του αδυνατεί να εξηγήσει τι τον έφτασε σε αυτή την βλακώδη ενέργεια.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...