Πρόσφατη φωτογραφία του Schumacher πωλείται για €1 εκατομμύριο

Σχετικά άρθρα

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η ανθρωπιά είναι μια άγνωστη λέξη για κάποιους, μιας και δεν δείχνουν σεβασμό ούτε στις δύσκολες στιγμές που περνά ο Michael Schumacher και την οικογένειά του. Οι άνθρωποι του Γερμανού κρατούν όσο το δυνατόν πιο ιδιωτική την υπόθεση της ανάρρωσης, γι’ αυτό και ο 47χρονος βρίσκεται στο σπίτι του, στη Γενεύη της Ελβετίας.

Έτσι, οι πληροφορίες που κυκλοφορούν είναι ελάχιστες, ενώ δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία από τη στιγμή που συνέβη το σφοδρό ατύχημα, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Ακριβώς εδώ «πάτησε» κάποιος που ισχυρίζεται ότι κατάφερε να τραβήξει μια πρόσφατη φωτογραφία του Schumacher, παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η οικογένειά του για την αποφυγή των φαινομένων αυτών.

Το άτομο που έχει την φωτογραφία αυτή προσπάθησε να την πουλήσει για €1 εκατομμύριο στους εκδοτικούς οίκους της Γερμανίας, αλλά κάτι τέτοιο ποτέ δε συνέβη, αφού φαίνεται πως ειδοποιήθηκε η Εισαγγελία της πόλης Offenburg, ξεκινώντας ασφαλώς έρευνα. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί με «τρελό» zoom, συνεπώς υποστηρίζεται ότι ο Schumacher φαίνεται καθαρά.

Η ευαισθησία της οικογένεια για τα θέματα αυτά είναι παραπάνω από γνωστή, γι’ αυτό και είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί άμεσα νομικά εναντίον του άντρα που κατάφερε να παραβιάσει την ιδιωτική ζωή με μοναδικό στόχο τα χρήματα από τον πόνο ενός ανθρώπου, ακόμα κι αν αυτός είναι ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία της Formula 1.

ViaGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...