Ο Jost Capito επέστρεψε στην Volkswagen

Σχετικά άρθρα

Όπως ανακοίνωσε η Volkswagen, από σήμερα, Πέμπτη 1η Ιουνίου ο Jost Capito γίνεται ο νέος Managing Director των Volkswagen R GmbH και Volkswagen Zubehör GmbH.

Ο Capito αντικαθιστά τον Ulrich Riestenpatt gt. Richter που βρισκόταν στη θέση αυτή από το 2009 και πλέον έχει γίνει πρόεδρος του εργοστασίου της VW στο Osnabrück, όπως επίσης πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Osnabrück GmbH.

Ο Capito εργάστηκε στην Porsche το 1989, ενώ βρέθηκε στην ομάδα της Sauber στην Formula 1 από το 1996. Το 2001 πήγε στην Ford όπου ήταν υπεύθυνος για τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των οχημάτων επιδόσεων της. Το 2012 μετακόμισε στην Volkswagen ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της μάρκας, οδηγώντας την στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων στο WRC (2013, 2014, 2015). To 2016 έχει CEO της McLaren Racing.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr