Μικρό ηλεκτρικό αυτόνομο ετοιμάζει η Audi

Σχετικά άρθρα

Η Audi θέλει να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των αυτόνομων και ηλεκτρικών αυτοκινήτων και έτσι εκτός από τα τρία αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που ετοιμάζει μέχρι το 2020, η γερμανική εταιρία θέλει το 2021 να παρουσιάσει ένα μικρό αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο μέγεθος του VW e-up! το οποίο θα διαθέτει αυτόνομες λειτουργίες.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα αναφορές, η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη, μιας και η Audi θέλει να το χρησιμοποιήσει ως ένα “δοκιμαστικό αυτοκίνητο” προκειμένου να διαπιστώσει τις ανάγκες και την ανταπόκριση του κοινού. Αν αυτό το αγκαλιάσει, τότε η Audi θα αυξήσει τη παραγωγή του.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, ούτε αν αυτά θα μοιάζουν σε αυτά του e-up! που φορά έναν ηλεκτροκινητήρα 82 ίππων με 210 Nm ροπής, που παίρνει κίνηση από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 18,7 kWh. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 12,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 128 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Η Stellantis επενδύει €100 εκατ. για νέα μπαταρία του Fiat 500e

Η Stellantis ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή μιας νέας μπαταρίας για το Fiat 500e, που θα αυξήσει την αυτονομία...