Περίπου 80% των ιδιοκτητών του Toyota C-HR το πήραν υβριδικό

Σχετικά άρθρα

To C-HR έχει καταφέρει μέσα στους λίγους μήνες που βρίσκεται στην αγορά να γίνει το τρίτο best-seller μοντέλο της Toyota. Ήδη το μικρό crossover έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες που είχε θέσει γι’αυτό η εταιρία, η οποία στοχεύει στις 100.000 μονάδες ετησίως στην Ευρώπη, νούμερο που δείχνει απόλυτα εφικτό από τα μέχρι τώρα στοιχεία.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017, στη Γηραιά Ήπειρο πουλήθηκαν 31.888 C-HR, με τον Matthew Harrison, αντιπρόεδρο πωλήσεων και μάρκετινγκ της Toyota Ευρώπης να δηλώνει πως μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν πουληθεί περισσότερα από 110.000 C-HR στην Ευρώπη.

Διάβασε επίσης: Δοκιμάζουμε το Toyota C-HR

Η Toyota πήρε την απόφαση να μην προσφέρει κανέναν diesel κινητήρα στο C-HR, με τους πελάτες να επιλέγουν ως επί το πλείστον τον 1.800αρη υβριδικό κινητήρα των 120 ίππων, μιας και οι πωλήσεις του αντιστοιχούν στο 80% των συνολικών πωλήσεων του μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...