Η Williams είναι μία από τις ομάδες που ευνοήθηκαν από τις τεράστιες αλλαγές στους κανονισμούς, πίσω στο 2014, αφού το power unit της Mercedes έδωσε σημαντική ώθηση στην ομάδα του Grove, αν και από την περσινή σεζόν νιώθει πολύ έντονο τον ανταγωνισμό με την Force India ή αν θέλεις την Force One.

Παρόλο που δεν διεκδικεί νίκες και πρωταθλήματα, η Williams έχει σπουδαία ιστορία, κατακτώντας 9 πρωταθλήματα κατασκευαστών, ενώ είναι η τρίτη πιο έμπειρη ομάδα στο grid, πίσω από τις Ferrari και McLaren. Οι Βρετανοί, και πιο συγκεκριμένα ο Morgan Matthews, ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για την ιστορία τους, η οποία ξεκίνησε πίσω στο 1977.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί εντός της φετινής σεζόν και η ημερομηνία δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς θα συμπέσει με τον εορτασμό των 40 ετών της ομάδας. Οι Sir Patrick Head, Sir Jackie Stewart, Nigel Mansell και Nelson Piquet θα ακουστούν στο ντοκιμαντέρ, το οποίο ουσιαστικά θα βασιστεί στο βιβλίο της Lady Virginia Williams, που εκδόθηκε το 1991, και θα μας εξιστορεί λεπτομέρειες από την ιστορία των Βρετανών μέσα από τα μάτια του Sir Frank Williams και της συζύγου του.