Πριν τρεις μήνες διάβασες για τον Porsche Design Tower, έναν πολυτελέστατο ουρανοξύστη, που μπορείς να παρκάρεις στο διαμέρισμα την Porsche σου. Σήμερα, μαθαίνεις ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ της γερμανικής εταιρίας και της Aston Martin δεν περιορίζεται αποκλειστικά στα αυτοκίνητα, καθώς η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε το Aston Martin Residences.

Αυτό πρόκειται για ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών, με τον σχεδιασμό να αναλαμβάνει το αρχιτεκτονικό γραφείο G and G Business Development. Τα θεμέλια θα μπουν το φθινόπωρο, με τον πύργο 66 ορόφων να κατασκευάζεται στο 300 Biscayne Boulevard Way, ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο InterContinental, στο Μιάμι των Η.Π.Α.

Αυτός θα διαθέτει 391 διαμερίσματα, που θα ξεκινούν από τα 600.000 δολάρια για την ενός υπνοδωματίου κατοικία εμβαδού 65 τ.μ., και θα φτάνει μέχρι τα 50 εκατ. δολάρια για τα διαμερίσματα από τον 55 μέχρι 60 όροφο, εμβαδού 1.770 τ.μ., τα οποία θα διαθέτουν δικές τους ιδιωτικές πισίνες. Παράλληλα θα υπάρχει μια infinity πισίνα στον 55ο όροφο, που θα πρέπει να προσφέρει εκπληκτική θέα στο λιμάνι, την πόλη και στον ωκεανό.

Η ομάδα σχεδίασης του Aston Martin, με επικεφαλής τον Marek Reichman, εργάζεται για την διακόσμηση του πύργου, εστιάζοντας στα πάντα, από τις λαβές των θυρών μέχρι και τα carbon γραφεία της ρεσεψιόν.