Ο Perez εφιστά την προσοχή στον Ocon

Σχετικά άρθρα

Ανάμεσα στα πολλά περιστατικά που σημειώθηκαν στο Μπακού, ήταν και η επαφή των Sergio Perez και Esteban Ocon. Ο Γάλλος ήθελε να προσπεράσει τον Μεξικανό, με αποτέλεσμα να τον κλείσει και τελικά να υπάρξει επαφή μεταξύ τους, η οποία έστειλε εκτός αγώνα τον Perez, την ώρα που ο Ocon ολοκλήρωσε τον αγώνα στην έκτη θέση.

Ο 27χρονος έγινε έξαλλος μετά από αυτό, αφού οι κινήσεις αυτές είναι απαγορευτικές μεταξύ οδηγών που βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Το περιστατικό έχει λήξει, ο επόμενος αγώνας είναι μπροστά τους, όμως ο Perez θεωρεί ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσά τους, αφού ο Ocon θα μπορούσε κάλλιστα να καταστρέψει και τον δικό του αγώνα, ενώ η ινδική ομάδα έχασε βαθμούς μετά από την κίνησή του.

Νομίζω ότι απλώς ο Esteban πρέπει να καταλάβει τι σημαίνει αγώνας. Το να αγωνίζεσαι είναι απλώς να μάχεσαι με ένα άλλο μονοθέσιο, όχι να πέφτεις πάνω του. Πιστεύω ότι όλοι οι team-mates στο grid είναι πάνω-κάτω ελεύθεροι να αγωνιστούν, με σεβασμό στο άλλο μονοθέσιο και στον άλλον αντίπαλο. Στα τέσσερα χρόνια με τον Nico, ποτέ δεν είχαμε κάποιο θέμα και ήμασταν ελεύθεροι να παλέψουμε. Είχαμε μεγάλες μάχες στην πίστα, αλλά πάντα ήμασταν ελεύθεροι. Πιστεύω ότι, όσο ο Esteban καταλαβαίνει τι σημαίνει αγώνας, τότε όλα θα είναι καλά.

Δεν ξέρω πώς είναι στις μικρότερες κατηγορίες, αλλά για ‘μένα είναι το ίδιο. Θα πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, δεν μπορείς απλά να πέφτεις πάνω σε έναν αντίπαλο, επειδή αυτόματα θα καταστρέψεις τον αγώνα σου. Δεν ξέρω τι συνέβη, ίσως ήταν η έλλειψη εμπειρίας. Δεν ξέρω ακριβώς τι χρειάζεται, θα πρέπει να τον ρωτήσετε. Θα πρέπει να προχωρήσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Ελπίζω ότι θα μάθει τι έγινε και το τι ζημιά έκανε στην ομάδα.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...