Η Polyphony Digital και η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσαν πως το Gran Turismo Sport θα βγει στην αγορά στις 18 του Οκτώβρη στην Ευρώπη (17 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ) και θα υπάρχουν συλλεκτικές εκδόσεις του.

Έτσι εκτός από την κανονική έκδοση θα υπάρχει επίσης η Limited Edition με τιμή τα 69,99 δολάρια που περιλαμβάνει το GT Sport Starter Pack (8 αυτοκίνητα), $1MM σε χρήματα παιχνιδιού, Livery Sticker Pack, 30 GT Sport Themed Avatars, ένα αγωνιστικό κράνος για το driver profile σου και το Limited Steel Book.

Η έκδοση Deluxe Edition θα κοστίζει 79,99 δολάρια και θα περιλαμβάνει ένα GT Sport Starter Pack (12 αυτοκινήτων), $2ΜΜ σε χρήματα παιχνιδιού, Livery Sticker Pack, 60 Sport Themed Avatars, αγωνιστικό κράνος για το driver profile σου, Steel Book και ειδική συσκευασία. Τέλος, θα διατεθούν και οι Collector’s, Steel Book και Day 1 Editions. Οι προ-παραγγελίες του τίτλου έχουν ξεκινήσει ήδη μέσω του PlayStation Store και διαφόρων άλλων retailers.

Το νέο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο PS4 και περιλαμβάνει 6 Game Modes (Arcade Mode, Campaign, Brand Central, Sport Mode, Social Features, Livery Editor και Scapes). Στο offline mode του Gran Turismo Sport υπάρχουν 117 events, ενώ το παιχνίδι διαθέτει συνολικά 19 τοποθεσίες, 27 layouts, επιλογές εξατομίκευσης και 137 αυτοκίνητα. Ανάμεσα στις πίστες υπάρχουν οι πίστες του Brands Hatch, του Willow Springs και του Nürburgring, ενώ συναντάμε και χωματόδρομους.