Η Aston Martin Vanquish Zagato Speedster δοκιμάζεται στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Στο Nurburgring αυτές τις ημέρες βολτάρει μια σπάνια Aston Martin Vanquish Zagato Speedster. Το αυτοκίνητο θα βγει σε μόλις 26 μονάδες και φημολογείται πως κοστίζει 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Το μοντέλο ακολουθεί την πορεία των Vanquish Zagatο coupe και Volante, φέροντας carbon σώμα, μαύρες κολόνες, νέα LED πίσω φωτιστικά σώματα παρόμοια με αυτά της Vulcan, ξεχωριστό πίσω μέρος με ενσωματωμένη αεροτομή, τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, διαχύτη από carbon και νέους πλαϊνούς καθρέπτες, με τα στηρίγματά τους να προέρχονται από την One-77.

Στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις, carbon διακοσμητικά, με το λογότυπο του Zagato να βρίσκεται στα προσκέφαλα. Κάτω από το καπό συναντάμε τον V12 5,9-λίτρων κινητήρα, ο οποίος δυνάμωσε από τα 568 άλογα, στα 600, επιταχύνοντας από τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3,8 δευτερόλεπτα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...