Διέρρευσε το φυλλάδιο του νέου Suzuki Swift Sport

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές της εβδομάδας η Suzuki έδωσε την πρώτη φωτογραφία του νέου Swift Sport, και σήμερα βλέπουμε κάποιες νέες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου μέσω του επίσημου φυλλαδίου του αυτοκινήτου. Από αυτό φαίνονται οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης, καθώς και τα γραφικά των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Στην Ιαπωνία θα είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα, με το εσωτερικό να διαθέτει κόκκινες λεπτομέρειες. Φυσικά διαθέτει σπορ ημι-bucket εμπρός καθίσματα, ενώ ακόμα διακρίνεται ο σπορ πίνακας οργάνων, ο οποίος κοκκινίζει στον κόφτη, και το γκρι ταχύμετρο, με τον λεβιέ ταχυτήτων να είναι πιο κοντός.

Δυστυχώς από τη μπροσούρα δεν μαθαίνουμε τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, έτσι θα μείνουμε σε ότι ξέρουμε μέχρι σήμερα. Το νέο Swift Sport αναπόφευκτα θα μπει στην turbo εποχή, με τον ο ατμοσφαιρικός 1.600αρης κινητήρας της προηγούμενης γενιάς να αντικαθίσταται με τον 1.400αρη turbo Boosterjet, προερχόμενος από το Vitara S.

Ο κινητήρας αυτός αποδίδει 140 άλογα με 220 Nm ροπής, αλλά στο Swift Sport λέγεται ότι θα παράγει περισσότερα άλογα, κοντά στα 150 με 160, χωρίς να είναι ακόμα τίποτα σίγουρο. Το πιο σημαντικό είναι, ότι σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το βάρος της γρήγορης έκδοσης του νέου Swift δεν αναμένεται να ξεπερνάει τα 900 κιλά, όντας κοντά στα 870, σχεδόν 175 κιλά λιγότερα από το σημερινό Swift Sport.

H Suzuki έχει δηλώσει πως ο κινητήρας δεν θα αλλάξει τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου και θα διαθέτει αναβαθμίσεις στα φρένα, στις αναρτήσεις και στο σύστημα διεύθυνσης για μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Περισσότερα στις 12 Σεπτεμβρίου, όταν γίνουν και τα επίσημα αποκαλυπτήρια του.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...