Ο Greg Ellingson είναι ένας πολύ άτυχος κάτοχος ενός νέου Civic Type R. Και αυτό γιατί το περασμένο Σάββατο πέταξε από την Philadelphia, όπου και διαμένει, για την Βοστώνη με σκοπό να παραλάβει το ολοκαίνουριο “τάπερ” του.

Δεν πρόλαβε, όμως, να βγει από την αντιπροσωπεία της Honda, για να γυρίσει σπίτι του, και ένας απρόσεκτος οδηγός έπεσε από πίσω του, καθώς δεν κατάφερε να φρενάρει εγκαίρως. Η σύγκρουση, όμως, ήταν τόσο δυνατή που το Civic έπεσε με την σειρά του στο μπροστινό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να γίνει “σάντουιτς”.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν μόνο υλικές, αλλά δεν τις λες αμελητέες, καθώς όλο το εμπρός και πίσω μέρος θέλει αλλαγή. Και το αυτοκίνητο ήταν ακόμα με τις ζελατίνες. Πίκρα…

Σε μια άλλη πολιτεία, του New Jersey, ένας αντιπρόσωπος της Honda χρεώνει απίστευτες τιμές τον επιπλέον εξοπλισμό για το νέο Civic Type R. Πιο συγκεκριμένα, η τιμή του αυτοκινήτου στην Αμερική έχει οριστεί στα 34.755 δολάρια, με τον αντιπρόσωπο να ζητάει 47.463 δολάρια. Θα μου πεις κοστίζει σχεδόν 13.000 δολάρια όλη η λίστα του επιπλέον εξοπλισμού; Σύμφωνα με τον κατάλογο της ιαπωνικής εταιρίας, όχι, αλλά σύμφωνα με αυτά που χρεώνει ο αντιπρόσωπος, ναι.

Και εξηγούμαι, τιμή για το κιτ πρώτων βοηθειών 30 δολάρια από την Honda, 60 από τον αντιπρόσωπο. Τα μπουλόνια ασφαλείας 87 δολάρια από την Honda, 250 από τον αντιπρόσωπο, το δίχτυ του χώρου αποσκευών 49 δολάρια από την Honda, 275 από τον αντιπρόσωπο, τα ειδικά πατάκια 155 δολάρια από την εταιρία, 298 δολάρια από τον αγιογδύτη. Και συνεχίζω, το διαχωριστικό του χώρου αποσκευών το χρεώνει 375 δολάρια και η Honda 114, τον εσωτερικό φωτισμό 630 δολάρια, όταν στο configurator της Honda έχει τιμή 125 δολάρια, η προστατευτική κουκούλα του αυτοκινήτου χρεώνεται 630 δολάρια, όταν κάνει 230, χρεώνει τα φωτιζόμενα μαρσπιέ 795 δολάρια, όταν κάνουν 290. Και πολλά άλλα…