Οι Λονδρέζοι θα γίνουν οι πρώτοι που θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά το Fast and Furious Live, μιας και αυτό θα διεξαχθεί στην O2 Arena τον προσεχή Γενάρη. Τι είναι όμως το Fast and Furious Live;

Η Universal Pictures δίνει τη δυνατότητα να δεις σκηνές από την ταινία να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σου live, σε ένα event που θα διοργανώνεται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου κάθε φορά. Καλά νέα λοιπόν για τους απανταχού petrolheads και φίλους του franchise.

Το Fast & Furious Live θα ζωντανέψει τα ακροβατικά και τα εφέ που έχουμε δει στις 8 ταινίες του franchise. Με χρήση της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας και χρησιμοποιώντας όλα τα αγαπημένα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από τις οθόνες μας όλα αυτά τα χρόνια, το Fast & Furious Live θα μας αναπαραστήσει τις πιο απίστευτες και αγαπημένες σκηνές του franchise. Το κοινό θα είναι σε θέση να νιώσει τη ζέστη από τις εξατμίσεις και να δει τις πιο αγαπημένες στιγμές των ταινιών να διαδραματίζονται ζωντανά μπροστά του.

Οι δρόμοι του Los Angeles θα “μεταφέρονται” ανά την υφήλιο και θα θέτουν το σκηνικό για τα ακροβατικά, τα οποία θα εκτελούνται φυσικά από εκπαιδευμένους οδηγούς και θα συνοδεύονται από ψηφιακές προβολές και τα πιο ευφάνταστα και αληθοφανή φυσικά εμπόδια.

Με λίγα λόγια πανδαισία και ένα χολιγουντιανό σκηνικό που μεταφέρεται σε όλο τον κόσμο και προσφέρει όλη τη δράση live μπροστά στα μάτια μας. Να δεις που έχουν βαλθεί να βγάλουν τρελούς όλους εμάς που λέγαμε πως αυτά που βλέπουμε στις ταινίες του franchise δεν μπορούν να γίνουν σε ένα περιβάλλον που υπακούει στους νόμους της φυσικής που ισχύουν για όλους! Τώρα μάλλον θα δούμε πολλά από αυτά live.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως η εταιρία που έχει αναλάβει για λογαριασμό της Universal Pictures τη διοργάνωση των event είναι η Brand Events των Chris Hughes και James Cooke-Pries. Μπορεί να μη σου λέει κάτι το όνομα, αλλά σίγουρα σου λέει κάτι το γεγονός ότι είναι η εταιρία που είναι υπεύθυνη για την τρελή επιτυχία του Top Gear Live.