Την τέταρτη νίκη στην καριέρα του στο DTM σημείωσε ο Timo Glock, στο σημερινό θρίαμβο της BMW. Οι Βαυαροί έκαναν το “1-2-3”, με τον πρωταθλητή Marco Wittmann να τερματίζει στη δεύτερη θέση και τον Βέλγο Maxime Martin να συμπληρώνει το βάθρο των νικητών.

‘Ηταν ο 670ς αγώνας για τον 35-χρονο πρώην πιλότο της Formula 1, ο οποίος συνοδεύτηκε και από pole position στα δοκιμαστικά. Τις δύο πρώτες θέσεις της εκκίνησης βρίσκονταν μόνο οδηγοί της BMW (Glock, Farfus, Wittmann, Martin). Στην τέταρτη θέση του αγώνα τερμάτισε ο Mike Rockenfeller και τη βαθμολογούμενη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Jamie Green, Αugusto Farfus, Paul di Resta, , Gary Paffett, Rene Rast και Nico Müller. O Rene Rast σημείωσε μάλιστα και νέο ρεκόρ γύρου στην ολλανδική πίστα.

Με τη νίκη του αυτή και τους 25 βαθμούς που δίνει (συν τους 3 της pole position), o Glock ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 98 βαθμούς, έναν πίσω από τον Lucas Auer. Στη δεύτερη είναι ο Ekström με 113 και πρώτος είναι ο Rast με 114. Στη βαθμολογία των κατασκευαστών, η BMW πέρασε την Mercedes, είναι στη δεύτερη θέση (380 βαθμοί έναντι 351 της εταιρείας από τη Στουτγάρδη) και στην πρώτη θέση παραμένει σταθερά η Audi με 446 βαθμούς.

Αύριο, τα δοκιμαστικά θα πραγματοποιηθούν στη 13.00 ώρα Ελλάδος, ενώ ο αγώνας στις 16.15. Ακολουθεί το βίντεο του αγώνα και τα αποτελέσματα.