Verstappen: Πρέπει να βελτιωθεί η Red Bull, αν θέλει να μείνω για πολλά χρόνια

Σχετικά άρθρα

Έχουμε μπει σε εβδομάδα επιστροφής της δράσης στην F1, και ο Max Verstappen δήλωσε σε συνέντευξη του από τον αγώνα του DTM στο Zandvoort ότι η αυστριακή ομάδα θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά μέσα στους επόμενους 18 μήνες, αν θέλει αυτή να κρατήσει τον φέρελπι νεαρό Ολλανδό οδηγό στις τάξεις της.

Το συμβόλαιο του Verstappen λήγει στο τέλος του 2019, με την φετινή χρονιά του με την Red Bull να είναι -σύμφωνα με τον ίδιο- απογοητευτική, κυρίως λόγω των διάφορων περιστατικών και της αξιοπιστίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Verstappen είπε ότι η μακροπρόθεσμη δέσμευσή του με την Red Bull εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το πόσο ανταγωνιστικό θα είναι το μονοθέσιο της, καθώς κατέστησε σαφές ότι η σημερινή της κατάσταση δεν είναι αυτή που περίμενε από την ομάδα, τονίζοντας:

Έχω πει ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγω όταν έχω ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε εκεί που θέλω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις αμέσως. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά. Αλλά μετά από δύο, τρία χρόνια χωρίς βελτίωση, θα είναι διαφορετική ιστορία. Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...