To Volvo XC40 δεν θα έχει ηχεία στις πόρτες

Σχετικά άρθρα

Και αυτό για χάρη της πρακτικότητας και της καλύτερης εκμετάλλευσης των χώρων. Πιο συγκεκριμένα, οι Σουηδοί συνεχίζουν να teasάρουν το compact crossover τους, το οποίο θα παρουσιαστεί τις ερχόμενες εβδομάδες. Σήμερα η Volvo μας κάνει γνωστό ότι τα ηχεία που υπάρχουν στις πόρτες θα τοποθετηθούν αλλού, με σκοπό να μεγαλώσουν τις “τσέπες” των θυρών, και αυτές να χωρούν μεγαλύτερα πράγματα. Πόσο μεγαλύτερα; Η εταιρία αναφέρει ότι θα μπορείς να τοποθετήσεις ένα laptop μαζί με ένα tablet, ή εναλλακτικά να βάλεις δύο μεγάλα μπουκάλια νερού.

https://youtu.be/_tjUcCYIYp4

Ακόμα θα υπάρχουν θέσεις για νομίσματα, κάρτες και καλώδια φόρτισης, μαζί με τον χρήσιμο πλέον χώρο για ασύρματη φόρτιση του smartphone σου. Αν αυτό δεν διαθέτει τέτοια χαρακτηριστικά, θα υπάρχουν και αρκετές θύρες USB. Το κεντρικό υποβραχιόνιο είναι αρκετά μεγάλο για να δέχεται ένα μεγάλο κουτί για χαρτομάντηλα, ενώ η Volvo σε διευκολύνει τοποθετώντας και έναν αφαιρούμενο κάδο απορριμάτων.

Στο ντουλαπάκι θα υπάρχει ένας αναδιπλούμενος μικρός γάντζος, ενώ χρήσιμος χώρος θα υπάρχει κάτω από τα μπροστινά καθίσματα, καθώς και τα δύο έχουν αποθηκευτικούς χώρους για μια ποικιλία από διάφορα μικροαντικείμενα.

Τέλος, το XC40 θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που θα διαθέτει αεριζόμενο subwoofer, τοποθετημένο στην κεντρική κονσόλα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...