Οι πρώτες φωτογραφίες της αναβαθμισμένης διθέσιας Formula 1, που θα προσφέρει εμπειρία σε θεατές

Σχετικά άρθρα

Η F1 σκοπεύει να έχει από του χρόνο δύο διθέσια μονοθέσια σε κάθε αγώνα, έτσι ώστε να προσφέρει την εμπειρία σε θεατές. Επιβλέπων για το project είναι το πρώην αφεντικό της Minardi, Paul Stoddart, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της Jordan, Renault και Toyota, Mike Gascoyne.

To αναβαθμισμένο διθέσιο εξακολουθήσει να βασίζεται στον αρχικό σχεδιασμό της Tyrrell 026 του 1998, αλλά διαθέτει ένα πιο σύγχρονο bodykit. Επίσης, το νέο διθέσιο διαθέτει αναβαθμίσεις, που περιλαμβάνει ένα λιγότερο ενοχλητικό διάφραγμα για τον συνοδηγό, προσφέροντας έτσι καλύτερη θέα.

Επίσης, διαθέτει νέα ηλεκτρονικά, καθώς τα προηγούμενα ήταν η αχίλλειος πτέρνα του, και επίσης πλέον δεν κατασκευάζονται. Ο πίσω επιβάτης θα διαθέτει οθόνη, ώστε να μπορεί να βλέπει που βρίσκεται μέσα στην πίστα, με τις περισσότερες αλλαγές να γίνονται με σκοπό την καλύτερη εμπειρία του συνοδηγού.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...