Η Toyota έχει προχωρήσει στη κατοχύρωση ενός ακόμη συστήματος. Θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα σύστημα που λειτουργεί αυτόματα και δεν αφήνει τα παράθυρα να θολώσουν.

Μια σειρά αισθητήρων μετρούν την θερμοκρασία του εξωτερικού αέρα, τη θερμοκρασία του αέρα στο εσωτερικό, τα επίπεδα υγρασίας μέσα στη καμπίνα, με όλα τα δεδομένα να αναλύονται από μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου που προσαρμόζει έτσι τον κλιματισμό του αυτοκινήτου, προκειμένου να μην θολώσουν τα παράθυρα. Το σύστημα χρησιμοποιεί επίσης πληροφορίες του συστήματος GPS, έτσι ώστε να υπολογίζει και από εκεί την σχετική υγρασία.

Το αν η τεχνολογία αυτή θα περάσει στη παραγωγή είναι κάτι που μόνο η Toyota το γνωρίζει.

 • manowar

  πατενταρει απο δω πατενταρει απο κει ψιψιψονια κοκοκοψαρα αλλα μεσα στα εντοσθια του φοραει το βοριο πριονι που ραβει στις ψηλες σαν ατμοσφαιρικο οταν πατησεις το γραμμα Μ\και τσιραει και νερο απο μεσα ετσι για την πτανα την διαφορα

 • SAMURAI-66

  Στην τοyota οι γιαπωνεζοι σχεδιαζουν το μελλον και το αποδεικνυουν καθε μερα με της πρωτιες που βγαινουν στην επιφανεια!
  Αλλη παλι απο βορρα πλευρα οπως αυτη με σημα την ελικα προτιμουν να παρουσιαζουν σκανδαλα και απατες γιατι ετσι επιβιωνουν……ξερουν αλλα κολπα!!

  • manowar

   Χαχαχαχαχα ουτε ζυμαρι στο καλαμι να εβαζα ο πστης …αν και δεν ψαρευω ποτε με καλαμια ..
   Καλα δε μου λε ρε? Υπαρχει φιρμα με σημα τον ελικα απο βόρεια που εχει καποιο σκανδαλο;
   ποια ειναι αυτη;
   Τι θα πεις τωρα;😊😊