H Ford μας δείχνει τις δοκιμές του Ranger Raptor

Σχετικά άρθρα

H Ford έχει στο οπλοστάσιο της το “απόλυτο off-road αυτοκίνητο επιδόσεων”, το F-150 Raptor, αλλά το μικρότερο Ranger θα γίνει το δεύτερο μοντέλο της που θα φορέσει την άγρια φορεσιά του Raptor. Αυτό το είχε υπαινιχθεί o διευθυντής επικοινωνίας της Ford Performance, Paul Seredynski, και με το παρακάτω video το αποδεικνύει.

Το Ranger Raptor θα είναι αρχικά διαθέσιμο στην περιοχή Ασία/Ειρηνικού, και αργότερα θα κυκλοφορήσει στον υπόλοιπο κόσμο. Θα βγει στην αγορά το 2018, και η Μπλε Οβάλ υπόσχεται ότι θα είναι εξαιρετικό, χωρίς ωστόσο να μας ανακοινώνει τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι φήμες για τον κινητήρα του Ranger Raptor λένε ότι θα φοράει τον 3,5-λίτρων V6 EcoBoost του F-150 Raptor, αλλά θα είναι σε detuned έκδοση, ενώ ακούγεται και ο 2,7-λίτρων EcoBoost V6 απόδοσης 325 ίππων και 542 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...