Στο σφυρί μια πρωτότυπη LaFerrari και η Ferrari 488 Spider “Green Jewel”

Σχετικά άρθρα

Στη δημοπρασία Leggenda e Passione που θα λάβει χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μαρανέλο, ο οίκος RM Sotheby’s μεταξύ των αυτοκινήτων της Scuderia που έχει αναλάβει να πουλήσει, βρίσκονται τόσο μια πρωτότυπη LaFerrari όσο και η Ferrari 488 Spider “Green Jewel”.

Είναι η πρώτη φορά που δημοπρατείται μια πρωτότυπη LaFerrari, ή καλύτερα ένα μοντέλο προ-παραγωγής. Κατασκευάστηκε στα τέλη του 2012 και ήταν εκείνο το μοντέλο της LaFerrari που παρουσιάστηκε στους πιθανούς πελάτες της, μήνες προτού το αυτοκίνητο κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2013.

Η 488 Spider “Green Jewel” είναι μια από τις 70 ειδικές εκδόσεις που δημιούργησε η Ferrari προκειμένου να γιορτάσει τα 70στα της γενέθλια. Η μοναδική 488 Spider “The Green Jewel” ξεχωρίζει από το πράσινο χρώμα της που θυμίζει αυτό της 365 P2 της αγωνιστικής ομάδας του David Piper, γνωστού συλλέκτη της εταιρίας, ο οποίος κέρδισε τις 9 ώρες του Kyalami το 1965 και το 1966. Το αυτοκίνητο βρισκόταν στο περίπτερο της Ferrari στην έκθεση του Παρισιού τον περασμένο Σεπτέμβριο και έχει δίχρωμο εσωτερικό, με το νούμερο 25 να κοσμεί το σώμα της. Ο οίκος εκτιμά πως θα πουληθεί για περίπου 320.000 με 380.000 ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...