Ferrari: Και οι 70 είναι υπέροχες

Σχετικά άρθρα

ferrari_schieramento_header_def-sito

Η Ferrari για να γιορτάσει τα 70στα της γενέθλια από την ίδρυση της, ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικές εκδόσεις. Η αρχή έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στην έκθεση του Παρισιού με το εορταστικό λογότυπο της Ferrari να συμπυκνώνει 70 χρόνια ιστορίας και να το σήμα της Ferrari για το μέλλον. Αυτό θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο σε ένα μικρό αριθμό αυτοκινήτων.

Η Ferrari θα κατασκευάσει 70 ειδικές εκδόσεις των πέντε διαθέσιμων μοντέλων της (California T, 488 GTB, 488 Spider, F12berlinetta και GTC4Lusso) με όλες να αντλούν έμπνευση από την 70χρονη ιστορία της ιταλικής φίρμας. Τα 70 διαφορετικά liveries δημιουργίας του Tailor Made τμήματος, είναι εμπνευσμένα από θρυλικά μοντέλα της ιστορίας της Ferrari, με αυτές τις 70 διαφορετικές “διαμορφώσεις” να χρησιμοποιούνται ώστε να δημιουργήσουν ένα μέγιστο αριθμό 350 μοναδικών αυτοκινήτων. Αναλυτικές λεπτομέρειες για την κάθε έκδοση μπορείς να βρεις στην ειδική σελίδα που ανέβασε η Ferrari στο site της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...